MARDİN GEZİSİ

Okulumuz Öğretmenlerinden Gezi Kulübü Başkanı Eyüp Demirtaş hocamız ve okulumuz öğretmenlerinden Talip Şişman ile 11.Aralık.2021 tarihinde mardine gezi düzenlenmiştir.
Geziye yoğun bir ilgi olmakla birlikte gezi süresince öğrencilerimizin mutluluğu gözlerinden okunmaktadır.
Gezi programı içeriğimiz şöyledir;

Gezimiz , Hasankeyf ile başladı, burada öğrencilerle fotoğraflar çekildik.
2. Durak Midyat oldu, Sıla Konağını ziyaret ettik, Midyat sokaklarında gezdik ve fotoğraflar çekildik.
Sonraki durağımız Darulzaferan Manastırı, içeride rehber eşliğinde manastırın ibadet yapılan kısımlarını dolaşıp fotoğraflar çekildik ve tarihi ile ilgili bilgiler aldık.
Ardından Dara Antik Kentine geçtik burada birçok medeniyete ev sahipliği yapmış olan mezarlık alanı dolaştık ve Dara Zindanlarında fotoğraflar çekildik. Yolculuğumuzun son durağı Mardin oldu eski Mardin sokaklarında dolaştık alışveriş yaptık.

Eğitim-Öğretim hayatları boyunca hafızalarda unutulmaz anılar bırakacak olan bu gezide emeği geçen okul müdürümüz İrfan Ortaç'a ve öğretmenlerimiz Eyüp Demirtaş'a ile Talip Şişman hocamıza teşekkür ederiz.

24.12.2021 256

24-12-202124-12-202124-12-202124-12-202124-12-2021