GELENEKSEL VE ÇAĞDAŞ GÖRSEL SANATLAR BÖLÜMÜ EK BAŞVURU FORMU

09.10.2023 174

Okulumuzda uygulanan Geleneksel ve Çağdaş Görsel Sanatlar Projesi için, Resme veya Geleneksel Türk-İslam Sanatlarına (Hat, Tezhip, Ebru, Minyatür) ilgi ve yeteneği olan, 9. , 10. ve 11. Sınıf KIZ öğrencilerimizin Ek Yetenek Sınavı Başvuruları başladı.

-Yetenek sınavı başvuruları için gerekli belgeler:

1-Nüfus cüzdanı veya kimlik belgesi fotokopisi

2-Ortaokul başarı puanı ortalaması(9.Sınıflar)

-Sınav günü yanlarına getirmeleri gereken malzemeler nelerdir?

a)Daha önceden desen,imgesel,natürmart,karakalem vb çalışmalar yapmış ise çalışmalarını içeren dosyası(isteğe bağlı zorunlu değil).

b)35.50 ebadında duralit,2b kalem,kalemtraş,yumuşak ve izbırakmaz silgi.

Yetenek sınavlarının uygulama biçimi nasıl olacaktır?

-Birinci Aşama=Natürmart Sınavı:Tüm adayların,sınavda verilen 45+45 (15dk ara) süre içerisinde,sınav kağıdında Natürmart kurgusunu çizmeleri istenecektir.

-İkinci Aşama=İmgesel Sınavı:Tüm adayların,verilen süre içerisinde,45+45(15 dk ara)(verilen imgesel konusuna göre) hayali bir resim çizmeleri istenecektir.

-Adaylar her iki sınava da katılmak zorundadır.

-Yetenek sınavında 50(elli) ve üzerinde puan alan adaylar başarılı sayılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 10 Ekim-23 Ekim 2023          Sınav Tarihi: 24 Ekim 2023 Saat:10:00

Başvuru Yapmak için tıklayınız